Olen pahoillani päivitysten viivästymisestä. Olen etsinyt jotain, ja se jokin on itseluottamus. Nyt se on jotenkin löytynyt. Minusta tuntuu, että en enää ole niin kovin yksin, kuin mitä olen ollut. Oikeastaan tuntuu, että ministan on tullut liiankin kiinnostava.. Tuntuu, etten saa ollenkaan olla rauhassa. Mutta osittain se on vain hyvä asia.

Hain töitä. Tänään pitäisi tulla yhteydenotto, jos sen paikan saan. Paikkakin tosin aukeaa vasta klo 15, että aikaahan tässä on. 

Sain ennustuskortit lahjana. Ne toimivat oikeasti. Sain myös niistä kertovan kirjan. Kortit kertoivat tarkasti taakasta, jota olen kantanut sisälläni pienestä lapsesta asti. Korttien mukaan ne asiat ovat jäämässä varjoon ja jotain uutta tulee paikalle. Jokin uusi, iso ja hyvä asia tulee tilalle.
Ennustelin myös puolitutulle kaverilleni, ja kopioin tekstit suoraan kirjasta ja näytin hänelle. Kortit osuivat kuulemma pelottavan oikeaan. Tänään kysyin korteilta työpaikasta. Tulen saamaan sen soiton, mutta myöhemmin. 

Opiskelumotivaatio on ollut heikossa, joten kysyin korteilta siitäkin. Perheen tuella saan lukioni hyvin päätökseen. Niin, ja mitä perheen räjähdysalttiuteen tulee, niin tuntuu kuin raskas pilvi olisi väistynyt.